Tajemství přírodního kvásku
Detailní popis produktu
Tajemství přírodního kvásku
Jana Berková
vše snadno a přehledně
Dozvíte se, jak přírodní kvásek získat, kde a jak ho uchovávat, jak používat. Můžete s ním péct a vařit každý den, jednou za týden, ale i jen jednou za měsíc či rok. A co dělat, když vám chybí potřebné množství kvásku do receptu? Nebo naopak přebývá? Co se může s kváskem stát? Na všechny vaše otázky zde najdete odpovědi. Brožura je malá velikostí, ale velká a hodnotná svým obsahem. Zahrnuje 8 let zkušeností s kváskem od profesionální kváskové kuchařky a pekařky. Je vhodná pro ty, co si chtějí tvoření s kváskem vyzkoušet. Obsahuje recept na klasický pšeničnožitný chleba. Chcete-li mít kompletní informace o kvásku i o přísadách na pečení, zadělání těsta, s celou škálou možností použití přírodního kvásku na pečení i vaření, pořiďte si Kváskovou kuchařku a její receptáře. Několika tisíci kváskaři ověřené recepty jsou pestré a v jednotlivých dílech se neopakují. Kuchařka má také svoji variantu bez lepku a bez cukru.
Brožura, 11 stran
Vydala: Jana Berková
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.